Hotell i Asker

Hotell i Asker
Quality Hotel Leangkollen
Billig hotell Asker

Hoteller i Asker

Quality Hotel Leangkollen (Bestill)
Quality Hotel Leangkollen er med sine solide tømmervegger, sin naturskjønne og storslåtte utsikt over Oslofjorden, et hotell med sjel og særpreg. På vårt herregårdskjøkken er det meste hjemmelaget, og vår lunchbuffet og spennende kursmiddager er viden kjent.
Start dagen med en kopp kaffe/te som du finner utenfor romdøren eller ved bassengkanten, og la våre dyktige medarbeidere ta hånd om deg videre, enten du kommer som gjest til selskap, konferanse eller for en avslappet weekend.

Scandic Asker (Bestill)
Vår sentrale beliggenhet i Asker gjør oss til et allsidig og ettertraktet hotell for kurs/konferansedeltagere, forretnings-og ferie/fritidsboende. Hotellet har 125 rom, 8 møterom og 13 grupperom. Vår Kurs og Konferanse avdeling er fordelt over to plan og har en maks kapasitet på 200 personer. I vår nyoppussede restaurant, Askers Smak og Behag, tilbyr vi en spennende a la carte meny med både små og store retter, for enhver smak og ethvert behov! Vi arrangerer også temauker. Hotellet har badstue, solarium og trimrom.

Thon Hotel Vettre (Bestill)
Thon Hotel Vettre er et moderne kurs- og konferansehotell i Asker, 20 minutter fra Oslo sentrum. Hotellet er beliggende i landlige og rolige omgivelser, stor parkeringsplass. 109 værelser og 23 møterom. Hotellet er kjent for utsøkt mat og vennlig service. Svømmebasseng, stor aktivitetsmeny og 5 min. å gå til sjøen. Passer også utmerket til selskaper og andre typer arrangementer. Grillterasse om sommeren.
Åpent for turister i sommersesongen.

Sem Gjestegård (Bestill)