Hotell i Bodø

Hotell i Bodø
Thon Hotel Nordlys
Billig hotell Bodø

Hoteller i Bodø

Thon Hotel Nordlys (Bestill)
Vi har en meget sentral beliggenhet, rett ved småbåthavnen og moloen i Bodø. Utsikten er ikke noe å si på. På fine dager kan man skimte deler av Lofotveggen, og hurtigruten seiler forbi nært hotellet. På moloen kan man kjøpe reker og fisk fra fiskebåtene, og mange legger ''søndagsturene'' sine hit. Kort vei fra Bodø Lufthavn og Jernbanestasjonen. Shopping og restauranter i umiddelbar nærhet.På Egon restaurant som ligger i første etasje serveres en velsmakende frokostbuffet. Restauranten har en variert lunsj- og middagsmeny.

Radisson SAS Hotel Bodø (Bestill)
Radisson SAS Hotel i Bodø er et hyggelig hotell med en flott plassering ved småbåthavna i sentrum av Bodø. Ankomsten til hotellet er svært god, bare få minutter med drosje fra både hurtigrute, togstasjon og flyplass. Hotellet er Nord-Norges ledende konferansehotell med hele 17 møterom, og fra de fleste av hotellets 190 rom har du en flott utsikt til fantastiske omgivelser. I kjelleren kan du spise på en av Bodøs mest populære restauranter, og på hotellets tak kan du nyte god drikke fra byens utkikkspunkt.

Norrøna Hotell (Bestill)
Norrøna Hotell er et trivelig hotell som tilbyr rimelig overnatting midt i sentrum av Bodø. Hotellet har pene rom, og de fleste rom er nyoppusset. Ankomsten til hotellet er svært god, bare få minutter med drosje fra både hurtigrute, togstasjon og flyplass. Norrøna er et populært hotell både for de som reiser individuelt og for mindre konferansegrupper. Hotellet har 88 rom og 4 gode konferanserom med plass til 100 personer.

Clarion Collection Hotel Grand (Bestill)
Rica Hotel Bodø (Bestill)
Bodø Hotel (Bestill)
Bodø Vandrehjem (Bestill)