Hotell i Trondheim

Hotell i Trondheim
Britannia Hotel
Billig hotell i Trondheim

Hoteller i Trondheim

Britannia Hotel (Bestill)
Britannia Hotel, Trondheims mest ærverdige og største hotell- og restauranthus er perfekt lokalisert midt i byens forretnings- og fornøyelsesområder. Med sin vakre barokkfasade mot Dronningens gate står hotellet som et monument over turismens første storhetstid i Trondheim. Med en unik kombinasjon av et førsteklasses hotell og byens største restauranthus, er hotellet det naturlige møtested for forretningsreisende, kurs-/og konferansedeltakere og feriegjester. Fri bruk av internett

P-Hotels Trondheim (Bestill)
Nytt og innovativt hotellkonsept midt i Trondheim sentrum med fokus på pris og teknologi. Hotellet ligger i Nordregate med et bredt utvalg av kjøpesenter, restauranter og barer i umiddelbar nærhet.Bestill via internett, SMS og sjekk inn via egen ekspresskranke. Betjening 24 timer i døgnet. Gratis bruk av WLAN for gjester.

Thon Hotel Trondheim (Bestill)
Thon Hotel Trondheim ligger midt i hjertet av historiske Trondheim, kun 50 meter fra Torvet. Flybussen stopper rett utenfor hotellet og det meste av Trondheims kollektivtrafikk har holdeplass ved hotellet. Kommunal parkeringsgarasje med direkte inngang til hotellet. Hotellet ligger nær teater, shopping, restauranter og serverdigheter. Stor frokostbuffet serveres i vår nyoppussede frokostsal.

Thon Hotel Gildevangen (Bestill)
Quality Hotel Panorama (Bestill)
Rica Nidelven Hotel (Bestill)
Scandic Residence (Bestill)