Fly Athen

Athen
Fly til Athen

Athen
Reise Aten

Reise til Athen

SAS
SAS tar deg til Athen fra følgende flyplasser. Alta, Bergen, Bodø, Harstad, Haugesund, Kirkenes, Kristiansand, Kristiansund, Longyearbyen, Molde, Oslo, Stavanger, Tromsø, Trondheim og Ålesund. Sjekk SASs lavpriskalender. for best pris til Aten.

KLM Norge
Fra Oslo, Stavanger, Torp, Trondheim og Kristiansand til Athen.

Supersaver
Komplett nettbasert reisebyrå, her kan du bestille hotellrom, leiebil eller flybilletter, og diverse pakkeløsninger.

Prissammenligning
Sammenlign prisen hos "alle" nettreisebyråene.


Mer reiserelatert
Leiebil
Bestill leiebil i Athen før du reiser.


Hotell i Aten

Om Athen
Aten er antikkens by og demokratiets vugge - rik på både historie, kultur og opplevelser.

De antikke ruinene på Akropolis-høyden er blant Atens kjennemerker. Foran Parthenons veldige marmorsøyler merker man suset fra Hellas og sivilisasjonens arnested. Ved foten av Akropolis ligger den gamle bydelen Plaka der Sokrates og Platon debatterte datidens demokrati. I dag er det et trivelig område med små restauranter, tavernaer og barer og samtidig et av de få stedene i Aten der man fremdeles kan oppleve den gamle bydelen.

Om du vil litt vekk fra turistområdene, er kunstnerområdet Exarhia verdt et besøk. Området er en oase av hyggelige kafeer og spesielt de mange "rebetadiko", en slags lokal musikkbar, er breddfulle av ekte gresk stemning. Her får du lekre småretter og avkjølende drikke til akkompagnement av tradisjonell gresk musikk som de greske flyktningene tok med seg fra Asia og Tyrkia.


Flights Oslo Athens (Eng. versjon)