Fly Barcelona

Reise til Barcelona

SAS
SAS tar deg til Barcelons fra følgende flyplasser. Alta, Bergen, Bodø, Harstad, Haugesund, Kirkenes, Kristiansand, Kristiansund, Longyearbyen, Molde, Oslo, Stavanger, Tromsø, Trondheim og Ålesund. Sjekk SASs lavpriskalender. for best pris til Barcelona.

KLM Norge
Fra Oslo, Stavanger, Torp, Trondheim og Kristiansand til Barcelona.

Supersaver
Komplett nettbasert reisebyrå, her kan du bestille hotellrom, leiebil eller flybilletter, og diverse pakkeløsninger. Også flybilletter fra "distriktene" til Oslo.

Prissammenligning
Sammenlign prisen hos "alle" nettreisebyråene.

Barcelona
Fly til Barcelona

Om Barcelona
På en smal, fruktbar kystslette, omgitt av Catalonias fjell, ligger Barcelona som en moderne og arkitektonisk vakkert oppbygget storby, hvor livet først og fremst er preget av vennlighet og livsglede. Byens historie er preget av skiftende erobrere, men også av kamp for frigjøring og en trang til selvbestemmelse.

Barcelona har mange tilbud til den kulturinteresserte, uansett om det er kunst, teater, arkitektur eller musikk, som lokker mest. Hvis du er mer interessert i sport, finner du også massevis av sportsarrangementer i Barcelona ikke minst fotball, som ikke ukjent er av stor betydning her.

Barcelona har så mange, og så varierte tilbud, at du alltid vil kunne finne et arrangement eller en aktivitet etter din smak hvis du da ikke foretrekker å slappe av på stranden eller nyte litt musik og gjøgleri på Ramblaen eller omkring Domkirken. I Barcelona er livet vennlig og avslappet. Her kan livet leves og deles.


Hotell i Barcelona

Flights Oslo Barcelona (Eng. versjon)