Fly Roma

Roma
Fly til Roma

Reise til Roma

SAS
SAS har rutefly på til Roma, Italia Sjekk SASs lavpriskalender. for best pris til Roma. Fra følgende flyplasser. Alta, Bergen, Bodø, Harstad, Haugesund, Kirkenes, Kristiansand, Kristiansund, Longyearbyen, Molde, Oslo, Stavanger, Tromsø, Trondheim og Ålesund.

KLM Norge
Flyr til Roma, fra Oslo, Sandefjord, Kristiansand, Bergen Trondheim og Stavanger, via Paris eller Amsterdam. Spesiellet prisgunstig på Stavanger, Trondheim, Kristiansand og Bergen.

Travelstart
Travelstart forhandler for både SAS og Norwegian som begge flyr direkte til Roma fra Oslo. Hos Travelstart kan du også kjøpe billetter fra "distriktsnorge" til Roma med mellomlanding i Oslo.

Prissammenligning
Sammenlign prisen hos "alle" nettreisebyråene.


Marco Polo
Er et reisebyrå som formidler hoteller i Roma og flybilletter til Roma fra en rekke norske flyplasser.


Også her kan du bestille hotell samt flybilletter fra de fleste norske byer.

Mer reiserelatert
Hotell i Roma

Om Roma
Romas grunnleggelse på de syv høyder ligger 3000 år tilbake i tiden, og hvis det er noen by hvor man kan merke historiens vingesus, og hvor man kan betrakte utallige vitensbyrd om svundne tider, om storhet og fall, så er det Roma.

Nesten uansett hvor du snur deg, møter du historiske bygninger, monumenter, museer og gallerier. Men Roma er mange ting; når du spaserer omkring i den store byen, som huser over fire milloner mennesker, kan du plutselig befinne deg i noe som minner om en italiensk landsby. Du er havnet i den indre by, i den delen av Roma som er omkranset av Aurelians Bymur.