Flybilletter Burgas

Burgas
Fly til Bourgas

Om Burgas (Svarthavskysten, Bulgaria)
Burgas er den nest største byen på Bulgarias Svartehavskyst, og ligger på det vestligste punktet av Bourgasbukten. Byen er omkranset av tre elver, noe som skaper en rik flora og et artsrikt dyre – og fugleliv. Man finner også lange strender med fin gylden sand, og naturlige sanddyner. I sentrum kan man besøke spennende museer, kirker og katedraler, teatre og en opera. Byen er full av intime restauranter, puber og barer hvor man kan spise og drikke til en lav pris. For overnatting kan man velge mellom hoteller i ulike kategorier eller mer private innlosjeringersformer.


Fly til Burgas
Star Tour
Selger flybilletter til Burgas fra Oslo og Bergen. Også pakker med fly og hotell til flere byer ved den bulgarske svartehavskysten.

Norwegian
Norwegian flyr til Burgas fra Oslo. Med mellomlanding fra Trondheim, Bergen, Tromsø, Stavanger og Bodø. Bestill Norwegian billetter. (Velg Norwegian som flyselskap i boksen "Velg flyselskap" på siden du kommer til.)

Norwegian (bestill hos Travellink) flyr direkte til Burgas fra Oslo, men du kan også fly fra Bardufoss, Bodø, Kristiansand, Tromsø, Trondheim, Stavanger og Bergen (mellomlanding Oslo).

Marco Polo
Komplett nettbasert reisebyrå, her kan du bestille hotellrom, leiebil eller flybilletter, og diverse pakkeløsninger.


Hotell Burgas
Bestill hotellrom
Her kan du bestille hotellrom i Burgas, og i flere tusen andre byer over hele verden. Godt utvalg i hoteller på hvert sted, lave priser og ikke minst, det er en nettside som det er enkelt å bestille fra.


Mer reiserelatert
Leiebil
Bestill leiebil i Bourgas før du reiser.

Flytoget/NSB
Sjekk ruter og evt. forhåndsbestill/betal plass på toget før du reiser, så sparer du deg kanskje for litt stress den dagen du reiser.