Flybilletter Rijeka

Rijeka
Fly til Rijeka

Om Rijeka (Kroatia)
Rijeka ligger på den kroatiske kysten noen mil syd for den italienske grensen. Området er velkjent for sitt krystallklare vann og er et utmerket reisemål for dykke-interesserte. Med sitt moderate prisnivå, italiensk inspirerte kjøkken og eventyrlige omgivelser konkurrerer Rijeka og området rundt med Middelhavets mest populære destinasjoner.
Ruten fra Oslo til Rijeka vil gå en gang i uken (lørdager) med oppstart 1. april.

Besøk nettsiden om øya Krk som er en landfast øy som ligger like utenfor Rijeka og som flyplassen ligger på. En øy med en rekke små landsbyer langs hele kysten med gode forhold for vannsport og dykking.


Fly til Rijeka
Norwegian
Norwegian flyr til Rijeka fra Oslo. I tillegg kan du bestille tur til Rijeka med Norwegian fra Trondheim, Stavanger og Bergen Harstad/Narvik, Alta, Bodø og Tromsø, via Oslo. (Sammenlign priser)

Marco Polo
Komplett nettbasert reisebyrå, her kan du bestille hotellrom, leiebil eller flybilletter, og diverse pakkeløsninger.


Hotell Rijeka
Bestill hotellrom
Her kan du bestille hotellrom på Rijeka, og i flere tusen andre byer over hele verden. Godt utvalg i hoteller på hvert sted, lave priser og ikke minst, det er en nettside som det er enkelt å bestille fra.


Mer reiserelatert
Leiebil
Bestill leiebil på Rijeka før du reiser.

Flytoget/NSB
Sjekk ruter og evt. forhåndsbestill/betal plass på toget før du reiser, så sparer du deg kanskje for litt stress den dagen du reiser.