Flybilletter Varna

Burgas
Fly til Varna

Om Varna (Svarthavskysten, Bulgaria)
Varna er den tredje største byen i Bulgaria, og den største byen langs landets Svartehavskyst. Den ligger lunt nede i en dal, og strekker seg over 11 km. Vingårder, parker og skogsholt omringer den over tusen år gamle byen som i mange år har vært det mest populære feriestedet for den bulgarske kultureliten. I tillegg til lange flotte strender, kan man i denne byen besøke restaurerte spa og bad som først ble bygget i tidligere århundrer, The Holy Virgin Cathedral, The Clock Tower fra 1880 eller et av byens mange ulike teatre eller museer. Byen er full av kafeer og restauranter som mange er åpne 24 timer i døgnet, og man kan velge mellom nesten alle former for overnattingssteder.


Fly til Varna
Marco Polo
Komplett nettbasert reisebyrå, her kan du bestille hotellrom, leiebil eller flybilletter, og diverse pakkeløsninger.


Hotell Varna
Bestill hotellrom
Her kan du bestille hotellrom i Varna, og i flere tusen andre byer over hele verden. Godt utvalg i hoteller på hvert sted, lave priser og ikke minst, det er en nettside som det er enkelt å bestille fra.


Mer reiserelatert
Leiebil
Bestill leiebil i Varna før du reiser.

Flytoget/NSB
Sjekk ruter og evt. forhåndsbestill/betal plass på toget før du reiser, så sparer du deg kanskje for litt stress den dagen du reiser.