Reise til Danmark

Norwegian
Flyr til København fra Oslo. Veldig gode på pris. Norwegian er også ett glimrende alternativ dersom du trenger å komme deg til Oslo for å fly videre til destinasjoner i Danmark. De har ruter fra Stavanger, Bergen, Trondheim, Harstad, Bodø, Tromsø, Kirkenes og Alta til Oslo.

Marco Polo
Nettbasert lavpris reisebyrå. MarcoPolo selger både flyreiser, hotell og leiebil fra rundt 80 flyselskaper og 10.000 hoteller på rundt 2000 reisemål. De har også pakketurer, bla.a. til København, Danmark, med en rekke hotellalternativer.

KLM Norge
KLM har fly til bla.a. Ålborg og København fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Sandefjord og Kristiansand. En titt på KLM`s tilbud er absolutt å anbefale. KLM er blant de "flinkeste i klassen" når det gjelder å differensierer prisene etter reisetid. (D.v.s. når i uka, eller når på dagen du reiser).

Sterling
Sterling har fly fra Oslo til København

Leiebil
Bestill leiebil i Danmark før du reiser.

Supersaver
Supersaver er et helt nytt lavpris konsept, som opererer med prisgaranti.
Les mer om prisgarantien

Travelstart
Travelstart har et gigantisk utvalg både når det gjelder aktuelle reisemål (flybilletter) og hoteller.

Andre linker:

Danmark
Online Danmark guide (eng.)

Reisehåndbøker:

Danmark
Boken inneholder 54 sider veiatlas over Danmark i beste målestokk 1:200.000, bykart over 42 danske byer pluss Malmø og Helsingborg. Et fyldig register pluss egne fakta- og trafikksider. I tillegg finnes flotte opplevelseskart med 320 illustrerte attraksjoner og severdigheter pluss detaljbeskrivelser for 160 av disse. Det er dessuten egen veiviser for hver landsdel til 1200 severdigheter, naturområder, herredgårder, museer, forlystelsesparker, feriesenter, dyreparker, vandrerhjem og golfbaner. Totalt 220 sider med Flexi-innbinding.

Vandreture i Danmark
Boka beskriver 77 turveier av forskjellig lengde og vanskelighetsgrad fra hele Danmark. Hver tur beskrives med opplysninger om naturen, kulturhistorie, transport til utgangspunktet og overnattingsmuligheter. Med litteraturliste, ordforklaringer og stikkordregister

Flere reisehåndbøker:
3 perler fra Jens A. Riisnæs.
Hele verden i én bok (den store reiseguiden)

Verdens viktigste byer (52 magiske reisemål)

Verdens viktigste (229 reisemål for livet)


TIPS FOR BESTILLING AV BILLIGE FLYBILLETTER