Reise til FrankrikeNorwegian
Flyr billig til Paris, fra Oslo og Bergen, og til Nice fra Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim. (I sesongen). Norwegian er også ett glimrende alternativ dersom du trenger å komme deg til Oslo for å fly videre til destinasjoner i Frankrike. De har ruter fra Stavanger, Bergen, Trondheim, Harstad, Bodø, Tromsø, Kirkenes og Alta til Oslo.

Marco Polo
Nettbasert lavpris reisebyrå. MarcoPolo selger både flyreiser, hotell og leiebil fra rundt 80 flyselskaper og 10.000 hoteller på rundt 2000 reisemål. De har også pakketurer, bla.a. til Paris og Toulouse, Frankrike, med en rekke hotellalternativer.

KLM Norge
KLM har fly til bla.a. Bodeaux, Lyon og Marsielle fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Sandefjord og Kristiansand. En titt på KLM`s tilbud er absolutt å anbefale. KLM er blant de "flinkeste i klassen" når det gjelder å differensierer prisene etter reisetid. (D.v.s. når i uka, eller når på dagen du reiser).

Sterling
Sterling har rute fra Oslo til Paris.

Leiebil
Bestill leiebil i Frankrike før du reiser.

Supersaver
Supersaver er et helt nytt lavpris konsept, som opererer med prisgaranti.
Les mer om prisgarantien

Travelstart
Travelstart har et gigantisk utvalg både når det gjelder aktuelle reisemål (flybilletter) og hoteller.

Andre linker:

Frankrike
Online Frankrike guide (Norsk, MarcoPolo)

Frankrike
Online Frankrike guide (eng.)

Hoteller i Paris
Hoteller i Bordeaux
Hoteller i Cannes
Hoteller i Nice
Paris (eng)

Reisehåndbøker:

Frankrike (Gyldendals reiseguider)
Reiseguiden fungerer som en visuell oppslagsbok med bykart og detaljerte beskrivelser av alle sider ved reisemålet. Den inneholder fargebilder, kart over områder, gater og bygninger, informasjon om lokal valuta, offentlig transport og telefon, oversikter over severdigheter, hoteller og restauranter, kafeer og barer i alle prisklasser, samt underholdningstilbud både for voksne, små og store barn. Har registe

På vei til Frankrike
Med denne boka og CD-en kan du lære deg fransk før du reiser. Boka inneholder dialoger og uttrykk, som også er oversatt til norsk. CD-en gir deg mulighet til å øve fransk mens du kjører bil eller lager middag. Boka har også tips om aktiviteter og beskrivelser av regioner.

Flere reisehåndbøker:
3 perler fra Jens A. Riisnæs.
Hele verden i én bok (den store reiseguiden)

Verdens viktigste byer (52 magiske reisemål)

Verdens viktigste (229 reisemål for livet)


TIPS FOR BESTILLING AV BILLIGE FLYBILLETTER