Reise til Hellas

Norwegian
Flyr til Kreta, Rhodos og Kos fra Oslo. Veldig gode på pris. Norwegian er også ett glimrende alternativ dersom du trenger å komme deg til Oslo for å fly videre til destinasjoner i Hellas. De har ruter fra Stavanger, Bergen, Trondheim, Harstad, Bodø, Tromsø, Kirkenes og Alta til Oslo.

Marco Polo
Nettbasert lavpris reisebyrå. MarcoPolo selger både flyreiser, hotell og leiebil fra rundt 80 flyselskaper og 10.000 hoteller på rundt 2000 reisemål. De har også pakketurer, bla.a. til Athen, Hellas, med en rekke hotellalternativer.

KLM Norge
KLM har fly til bla.a. Thessaloniki og Athen fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Sandefjord og Kristiansand. En titt på KLM`s tilbud er absolutt å anbefale. KLM er blant de "flinkeste i klassen" når det gjelder å differensierer prisene etter reisetid. (D.v.s. når i uka, eller når på dagen du reiser).

Sterling
Sterling flyr til Aten og Kreta fra Oslo. (Som regel beste alternativ prismessig)

Leiebil
Bestill leiebil i Hellas før du reiser.

Supersaver
Supersaver er et helt nytt lavpris konsept, som opererer med prisgaranti.
Les mer om prisgarantien

Travelstart
Travelstart har et gigantisk utvalg både når det gjelder aktuelle reisemål (flybilletter) og hoteller.

Andre linker:

Hellas
Online Hellas guide (eng.)

Hoteller i Athen

Reisehåndbøker:

Hellas
Fakta og reisetips for barn. I boken er det fakta og reisetips om Hellas og greske skikker og kultur. Her finner du en oversikt over det greske alfabetet, historien om de olympiske lekene, litt om kjente grekere og noen lokale matoppskrifter. Med register..

Hellas rundt
Reisehåndboka har opplysninger om reisemålet og informasjon om blant annet geografi, klima, språk, mat, kultur, gresk mytologi og historie og har forslag til utflukter og rundturer. Den angir hvilke severdigheter som er viktigst. Har kart, register og plass til egne notater.

Flere reisehåndbøker:
3 perler fra Jens A. Riisnæs.
Hele verden i én bok (den store reiseguiden)

Verdens viktigste byer (52 magiske reisemål)

Verdens viktigste (229 reisemål for livet)


TIPS FOR BESTILLING AV BILLIGE FLYBILLETTER