Reise til Indonesia

Norwegian
Norwegian er ett glimrende alternativ dersom du trenger å komme deg til Oslo for å fly videre til destinasjoner i Indonesia. De har ruter fra Stavanger, Bergen, Trondheim, Harstad, Bodø, Tromsø, Kirkenes og Alta til Oslo.

Marco Polo
Nettbasert lavpris reisebyrå. MarcoPolo selger både flyreiser, hotell og leiebil fra rundt 80 flyselskaper og 10.000 hoteller på rundt 2000 reisemål. De har også pakketurer, bla.a. til Jakarta, Indonesia, med en rekke hotellalternativer.

KLM Norge
KLM har fly til bla.a. Jakarta fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Sandefjord og Kristiansand. En titt på KLM`s tilbud er absolutt å anbefale. KLM er blant de "flinkeste i klassen" når det gjelder å differensierer prisene etter reisetid. (D.v.s. når i uka, eller når på dagen du reiser).

Leiebil
Bestill leiebil i Indonesia før du reiser.

Supersaver
Supersaver er et helt nytt lavpris konsept, som opererer med prisgaranti.
Les mer om prisgarantien

Travelstart
Travelstart har et gigantisk utvalg både når det gjelder aktuelle reisemål (flybilletter) og hoteller.

Andre linker:

Indonesia
Online Indonesia guide (eng.)

Reisehåndbøker:

Indonesia (Neos Guide)
Reisehåndboka legger vekt på gleden ved å oppdage nye steder gjennom å møte lokalbefolkningen, smake på maten og gjennom å absorbere stedets atmosfæren. I tillegg til å gi råd om hva som er vært å se, gir den tips om steder hvor du kan bo og spise, og hva du skal være på utkikk etter på det lokale markedet, og hvor du skal gå for å oppleve stedets særegne atmosfære. Med kart og stikkordregister.

Indonesia (Lonely Planet)
En detaljert reisehåndbok med praktiske opplysninger om transport, overnatting, spisesteder, severdigheter, utesteder, shopping, historie, kunst og kultur, religion og språk. Dessuten finnes det en rekke andre opplysninger som turister vil kunne ha nytte av. Med kart.

Flere reisehåndbøker:
3 perler fra Jens A. Riisnæs.
Hele verden i én bok (den store reiseguiden)

Verdens viktigste byer (52 magiske reisemål)

Verdens viktigste (229 reisemål for livet)


TIPS FOR BESTILLING AV BILLIGE FLYBILLETTER