Reise til Irland

Norwegian
Norwegian er ett glimrende alternativ dersom du trenger å komme deg til Oslo for å fly videre til destinasjoner i Irland. De har ruter fra Stavanger, Bergen, Trondheim, Harstad, Bodø, Tromsø, Kirkenes og Alta til Oslo.

Marco Polo
Nettbasert lavpris reisebyrå. MarcoPolo selger både flyreiser, hotell og leiebil fra rundt 80 flyselskaper og 10.000 hoteller på rundt 2000 reisemål. De har også pakketurer, bla.a. til Dublin og Cork, Irland, med en rekke hotellalternativer.

KLM Norge
KLM har fly til bla.a. Cork og Dublin fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Sandefjord og Kristiansand. En titt på KLM`s tilbud er absolutt å anbefale. KLM er blant de "flinkeste i klassen" når det gjelder å differensierer prisene etter reisetid. (D.v.s. når i uka, eller når på dagen du reiser).

Leiebil
Bestill leiebil i Irland før du reiser.

Supersaver
Supersaver er et helt nytt lavpris konsept, som opererer med prisgaranti.
Les mer om prisgarantien

Travelstart
Travelstart har et gigantisk utvalg både når det gjelder aktuelle reisemål (flybilletter) og hoteller.

Andre linker:

Irland
Online Irland guide (eng.)

Hoteller i Dublin
Dublin (eng)

Reisehåndbøker:

Britain and Irland (Let`s go)
Foruten å være en reisehåndbok med opplysninger om reisemålet og informasjon om blant annet kultur, historie, severdigheter og restauranter, sport og andre aktiviteter, gir den i tillegg detaljerte opplysninger om hva det forskjellige koster. Med kart og stikkordregister

Irland (Marco Polo)
Reisehåndboka inneholder bakgrunnsstoff om reisemålet, kart, informasjon om severdigheter, mat og drikke, shopping, natteliv, overnattingsmuligheter og andre praktiske opplysninger, har forslag til fotturer, utflukter og andre turer, insidertips, høydepunkter som markerer det man som turist bør se, miniparlør og register.

Flere reisehåndbøker:
3 perler fra Jens A. Riisnæs.
Hele verden i én bok (den store reiseguiden)

Verdens viktigste byer (52 magiske reisemål)

Verdens viktigste (229 reisemål for livet)


TIPS FOR BESTILLING AV BILLIGE FLYBILLETTER