Reise til Polen

Norwegian
Flyr til Warszawa, Gdansk og Krakow fra Oslo. Billigste alternativ.

Marco Polo
Nettbasert lavpris reisebyrå. MarcoPolo selger både flyreiser, hotell, pakketurer og leiebil fra rundt 80 flyselskaper og 10.000 hoteller på rundt 2000 reisemål. Bestill hotell i byer som Gdansk, Krakow, Warszawa m.fl.

KLM Norge
KLM har fly til Warszawa fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Sandefjord og Kristiansand. En titt på KLM`s tilbud er absolutt å anbefale. KLM er blant de "flinkeste i klassen" når det gjelder å differensierer prisene etter reisetid. (D.v.s. når i uka, eller når på dagen du reiser).

Leiebil
Bestill leiebil i Polen før du reiser.

Supersaver
Supersaver er et helt nytt lavpris konsept, som opererer med prisgaranti.
Les mer om prisgarantien

Travelstart
Travelstart har et gigantisk utvalg både når det gjelder aktuelle reisemål (flybilletter) og hoteller.

Andre linker:

Polen
Online Polen guide (eng.)

Reisehåndbøker:

Turen går til Polen
Turen går til er brukervennlige og informative guider for alle typer reiser ? både korte ferier og lange reiser. Turen går til er tilpasset norske reisende. De inneholder det essensielle ved reisemålet og er samtidig inspirasjonskilder til nye opplevelser på kjente steder. De egner seg til både pakketurer og reiser på egen hånd. Her er grundig bakgrunnsstoff om reisemålet, beskrivelse av severdigheter, oversikt over aktivitets- og sportstilbud, råd og tips til barnefamilier samt mange andre praktiske opplysninger. Bøkene har dessuten underholdende tematekster og kart

Kraków (lonely planet)
Byguiden inneholder blant annet fakta om byens historie, kunst og kultur, religion og språk, transport, severdigheter, overnattings- og spisesteder, utesteder og shopping. Dessuten finnes en rekke opplysninger som turister vil kunne ha nytte av. Med kart.

Flere reisehåndbøker:
3 perler fra Jens A. Riisnæs.
Hele verden i én bok (den store reiseguiden)

Verdens viktigste byer (52 magiske reisemål)

Verdens viktigste (229 reisemål for livet)


TIPS FOR BESTILLING AV BILLIGE FLYBILLETTER