Reise til Spania (Spanske øyene)

Norwegian
Flyr til Ibiza fra Oslo. Veldig gode på pris. Norwegian er også ett glimrende alternativ dersom du trenger å komme deg til Oslo for å fly videre til destinasjoner i Spania. De har ruter fra Stavanger, Bergen, Trondheim, Harstad, Bodø, Tromsø, Kirkenes og Alta til Oslo.

Sterling
Flyr fra Oslo til Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote og Mallorca. Ett prisgunstig alternativ.

Marco Polo
Nettbasert lavpris reisebyrå. MarcoPolo selger både flyreiser, hotell, pakketurer og leiebil fra rundt 80 flyselskaper og 10.000 hoteller på rundt 2000 reisemål. Bestill hotell på øyer som Lanzarote, Ibiza og Mallorca m.fl.

KLM Norge
KLM har fly til bla.a. Tenerife, Mallorca og Las Palmas fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Sandefjord og Kristiansand. En titt på KLM`s tilbud er absolutt å anbefale. KLM er blant de "flinkeste i klassen" når det gjelder å differensierer prisene etter reisetid. (D.v.s. når i uka, eller når på dagen du reiser).

Leiebil
Bestill leiebil i Spania før du reiser.

Supersaver
Supersaver er et helt nytt lavpris konsept, som opererer med prisgaranti.
Les mer om prisgarantien

Travelstart
Travelstart har et gigantisk utvalg både når det gjelder aktuelle reisemål (flybilletter) og hoteller.

Andre linker:

Spania
Online Spania guide (eng.)

Hotell på Tenerife

Reisehåndbøker:

Turen går til Spania (Vagabond)
Reisehåndboka inneholder blant annet bakgrunnsstoff om reisemålet, kart, informasjon om severdigheter, turforslag, miniparlør, m.m. Med stikkordregister.

Spania (Gyldendals reiseguider)
Reiseguiden fungerer som en visuell oppslagsbok med bykart og detaljerte beskrivelser av alle sider ved reisemålet. Den inneholder fargebilder, kart over områder, gater og bygninger, informasjon om lokal valuta, offentlig transport og telefon, oversikter over severdigheter, hoteller og restauranter, kafeer og barer i alle prisklasser, samt underholdningstilbud både for voksne, små og store barn. Har register.

Flere reisehåndbøker:
3 perler fra Jens A. Riisnæs.
Hele verden i én bok (den store reiseguiden)

Verdens viktigste byer (52 magiske reisemål)

Verdens viktigste (229 reisemål for livet)


TIPS FOR BESTILLING AV BILLIGE FLYBILLETTER