Reise til Tsjekkia


Norwegian
Norwegian har fly fra Oslo, Bergen og Trondheim til Praha, husk at du også kan fly til Oslo (med Norwegian) fra Stavanger, Alta, Bodø, Harstad og Tromsø, og deretter videre til Praha fra Oslo.

Sterling
Sterling har fly fra Oslo til Praha.

Marco Polo
Nettbasert lavpris reisebyrå. MarcoPolo selger både flyreiser, hotell, pakketurer og leiebil fra rundt 80 flyselskaper og 10.000 hoteller på rundt 2000 reisemål. Bestill hotell i byer som Praha, Brno og Plzen m.fl.

KLM Norge
KLM har fly til Praha fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Sandefjord og Kristiansand. En titt på KLM`s tilbud er absolutt å anbefale. KLM er blant de "flinkeste i klassen" når det gjelder å differensierer prisene etter reisetid. (D.v.s. når i uka, eller når på dagen du reiser).

Leiebil
Bestill leiebil i Tsjekkia før du reiser.

Supersaver
Supersaver er et helt nytt lavpris konsept, som opererer med prisgaranti.
Les mer om prisgarantien

Travelstart
Travelstart har et gigantisk utvalg både når det gjelder aktuelle reisemål (flybilletter) og hoteller.

Andre linker:

Tsjekkia
Online Tsjekkia guide (eng.)

Hoteller i Praha

Reisehåndbøker:

Praha (Tur_retur)
Reiseguide med informasjon om hva man bør se i byen av arkitektur, kunst og museer. Inneholder oversikt over hoteller og restauranter, hvor man kan handle, hva man kan gjøre om kvelden og om turer ut av byen. Det gis også informasjon om hvordan man tar seg frem til de steder man ønsker å oppsøke. Har kart.

Praha ( Damms reisebøker)
Jahn Otto Johansen, tar med leseren med på en rusletur gjennom byens gater og historie. Drama, virkelighet og myter er gjenfortalt med et blikk på detaljer og sammenheng. Har ordliste, litteraturliste og register.

Flere reisehåndbøker:
3 perler fra Jens A. Riisnæs.
Hele verden i én bok (den store reiseguiden)

Verdens viktigste byer (52 magiske reisemål)

Verdens viktigste (229 reisemål for livet)


TIPS FOR BESTILLING AV BILLIGE FLYBILLETTER