Fly Amsterdam

Amsterdam
Fly til Amsterdam

Amsterdam
Reise Amsterdam

Reise til Amsterdam

SAS
SAS tar deg til Amsterdam fra følgende flyplasser. Alta, Bergen, Bodø, Harstad, Haugesund, Kirkenes, Kristiansand, Kristiansund, Longyearbyen, Molde, Oslo, Stavanger, Tromsø, Trondheim og Ålesund. Sjekk SASs lavpriskalender. for best pris til Amsterdam.

KLM Norge
Her er KLM på hjemmebane og de er veldig gode på pris. Fra Oslo, Stavanger, Torp, Trondheim og Kristiansand til Amsterdam.


Supersaver
Komplett nettbasert reisebyrå, her kan du bestille hotellrom, leiebil eller flybilletter, og diverse pakkeløsninger.Hotell i Amsterdam

Om Amsterdam
Amsterdam er det perfekte reisemål hvis du er på jakt etter fantastiske storbyopplevelser. Byen har noe for enhver smak.

Skjeve bygninger, brosteinsgater, store shoppingsentre, naturskjønne parker, trendy Coffee Shops og, ikke minst, den allestedsnærværende åpne og frisinnede livsinnstillingen til nederlenderne skaper den unike atmosfære kun Amsterdam kan oppvise.

Amsterdam kjennetegnes av sine mange kanaler som går på kryss og tvers av hele byen, og som forbinder Amsterdams i alt 90 småøyer. Den beste måten å sanse og oppleve byen på, er ved å bli med på en av de mange kanalbåtturene. Her får du et uforfalsket bilde av denne fascinerende byen, som best kan beskrives som en fantastisk kombinasjon av historiske monumenter og moderne fasiliteter.

Flights Oslo Amsterdam (Eng. versjon)