Fly Edinburgh

Edinburgh
Fly til Edinburgh

Widerøe
Widerøe har sommerrute fra Bergen til Edinburgh Kjøp billettene direkte fra Widerøe

SAS
Med SAS flyr du fra Oslo, Trondheim, Stavanger o.s.v. til Bergen Sjekk SASs lavpriskalender. for best pris

KLM Norge
Fra Oslo, Stavanger, Torp, Trondheim og Kristiansand til Edinburgh, via Amsterdam.

Edinburgh er det perfekte reisemål hvis du er på jakt etter fantastiske storbyopplevelser. Byen har noe for enhver smak.

Skottlands hovedstad er delt inn i to bydeler, en ny, moderne bydel med strukturerte, symmetriske gater, og den gamle bydelen med brosteinsbelagte gater og små, trange smug. Den maleriske hovedgaten "The Royal Mile" går gjennom den gamle middelalderbydelen og helt opp til unike Edinburgh Castle som hviler på sitt vulkanske fundament, høyt over byens tak med fantastisk utsikt utover hele byen.

Edinburgh byr også på massevis av opplevelser innenfor kultur og byliv. Den er nemlig en av verdens mest spennende festivalbyer spesielt i august da hele byen formelig koker av festivaler. Gå ikke glipp av utrolige Military Tattoo samt byens filmfestival, jazzfestival og mye, mye annet.

Edinburgh ligger i Lothians-området og byr på vakkert landskap langs stranden som strekker seg så langt øyet kan se. Området byr også på noen av Skottlands flotte golfbaner som hører med blant verdens største.

Flights Oslo Edinburgh (Eng. versjon)