Flybilletter Tenerife

Tenerife
Fly til Tenerife

Reise til Tenerife

Star Tour
Star Tour selger bare fly, bare hotell eller pakketurer til Tenerife og har fly fra følgende byer Oslo, Bergen og Stavanger.

Danske Cimber/Sterling er ett alternativ hvis du bare er ute etter flybilletter. DU kan fly med dem til Oslo og fra København til Tenerife evt. fly fra Stavanger, Trondheim, Sandefjord, Kristiansand eller Haugesund med Widerøe og videre med Cimber

Hotell på Tenerife

Reise Tenerife
På Tenerife kneiser Spanias høyeste fjell, Pico del Teide, stolt mot himmelen som et minne om tidligere tiders vulkanske aktivitet. I likhet med resten av kanariøyene er Tenerife nemlig av vulkansk opprinnelse, og det seneste utbruddet fant sted for bare 90 år siden. Men bare rolig - Tenerife er et sikkert sted å feriere - og hvis du er den aktive type, kan du rolig krydre ferien din med tindebestigning på Teide.

Det varierte landskapet byr på mange fornøyelser: Her kan du oppleve vulkanske kratere, lavaformasjoner, kløfter, sorte strender, naturlige svømmebassenger og ikke minst de forbløffende drageblodstrærne, som kan være opp til 20 meter høye - og like brede nede ved roten.