Flybilletter Boston

KLM Norge
KLM flyr fra Bergen, Trondheim, Stavanger, Kristiansand og Oslo til Boston. KLM`s billetter varierer ganske mye i pris, fra dag til dag, så ta deg tid til å lete fram det beste tilbudet på flyreiser. (Markert som gult eller turkis i rutetabellen) Det lønner seg ofte å bestille billetter direkte fra flyselskapet, så sparer du det ekstra leddet reisebyråene utgjør.

Supersaver
Hos Supersaver kan du bestille fly fra alle "småflyplassene" til Oslo. Du kan også bestille reise til Boston her, men KLM ser ut til å være jevnt over billigere. I tillegg kan du bestille leiebil og hotell, og ikke minst prisgunstige pakketur (hotell/reise).

Flere nettbaserte reisebyråer:
Travelstart

Fly via London
Å fly til Boston via London er også en mulighet (bestill billetter hos Opodo), men du skal være klar over en ting.
Lavpris flysleskapene, som Norwegian flyr som regel til Stansted, mens de lange utenriksflygningene som regel går fra Heathrow, så pass på å sjekke om det er tilfelle, og beregne deg god tid på turen mellom Heathrow og Stansted.


Severdigheter
Husk å besøke baren Cheers når du er i Boston. Puben som har gitt navn til TV-serien Cheers, finnes faktisk, og suvenirene du får kjøpt der skal være fantastiske.

TIPS FOR BESTILLING AV BILLIGE FLYBILLETTER
• Bestil i god tid, minst fem dager før reisen
• Vær bortreist natten mellom lørdag og søndag.
• Unngå utreise på fredager og retur på søndager.