Fly New York

SAS
SAS tar deg til New York og korresponderer fra følgende flyplasser. Alta, Bergen, Bodø, Harstad, Haugesund, Kirkenes, Kristiansand, Kristiansund, Longyearbyen, Molde, Oslo, Stavanger, Tromsø, Trondheim og Ålesund. Sjekk SASs lavpriskalender. for best pris til New York.

Finnair
Fly til New York med Finnair.

KLM Norge
KLM flyr fra Bergen, Trondheim, Stavanger, Kristiansand og Oslo til New York. KLM`s billetter varierer ganske mye i pris, fra dag til dag, så ta deg tid til å lete fram det beste tilbudet på flyreiser. (Markert som gult eller grønnt i rutetabellen) Det lønner seg ofte å bestille billetter direkte fra flyselskapet, så sparer du det ekstra leddet reisebyråene utgjør.

Marco Polo.
Hos Marco Polo kan du bestille fly fra alle "småflyplassene" til Oslo. Du kan også bestille reise til New York her, men KLM ser ut til å være jevnt over billigere. I tillegg kan du bestille leiebil og hotell, og ikke minst prisgunstige pakketur (hotell/reise).

Flere nettbaserte reisebyråer:
Travelstart

Fly via London
Å fly til New York via London er også en mulighet (bestill billetter hos Opodo), men du skal være klar over en ting.
Lavpris flysleskapene, som Norwegian flyr som regel til Stansted, mens de lange utenriksflygningene som regel går fra Heathrow, så pass på å sjekke om det er tilfelle, og beregne deg god tid på turen mellom Heathrow og Stansted.TIPS FOR BESTILLING AV BILLIGE FLYBILLETTER
• Bestil i god tid, minst fem dager før reisen
• Vær bortreist natten mellom lørdag og søndag.
• Unngå utreise på fredager og retur på søndager.