Hotell på Hamar

Hotell i Hamar
Vikingskipet Motell
og Vandrerhjem Hamar

Hoteller på Hamar

Vikingskipet Motell og Vandrerhjem Hamar (Bestill)
Hamar Vandrerhjem ligger rett utenfor Hamar sentrum ved siden av Olympiahallen, Vikingskipet. Vi har et moderne produkt og tilbyr lyse, fine rom med eget bad og leiligheter med eget bad og kjøkken. Vi har matservering, kaffebar og kapasitet for kurs og møter for opptil 120 personer. Vi tar i mot både familier, foreninger, idrettsgrupper og bedriftssamlinger. Store attraksjoner som Mjøsas hvite svane Skibladner, Løiten Brænderi, Prøysenhuset, Norsk skogmuseum og Lillehammer ligger en kort kjøretur unna. Helårsåpent.


Scandic Hamar (Bestill)
Velkommen til Scandic Hamar.
Hotellet er et av innlandets største og mest fleksible møte-, konferanse-, kongress og messe hotell. Med vår nære beliggenhet med under 1 time til Oslo Lufthavn Gardermoen, er hotellet og byen blitt et ettertraktet sted for konferanser. Vår konferanseavdeling er alltid betjent for at du skal få den hjelp og service du trenger for en vellykket konferanse.
Scandic Hamar er et uformelt hotell med en hyggelig atmosfære og en betjening som ønsker deg hjertelig velkommen.

First Hotel Victoria (Bestill)
Velkommen til First Hotel Victoria og Hamar. First Hotel Victoria ble bygget i 1869, og er Hamars eldste og mest ærverdige hotell. Med ny fasade og flere nyoppussede rom, kan vi ønske velkommen til et av Hamars flotteste bygg! Vår beliggenhet sentralt i Hamar og vår trivelige og hjemmekoselige atmosfære, får våre gjester til å trives. I Hotellets toppetasje ligger vår konferanseavdeling i lyse og trivelige omgivelser. Vi har lang erfaring, og vår kursvertinne er tilstede for at deres arrangement skal bli vellykket.

Rica Hotel Hamar (Bestill)
Quality Hotel Astoria (Bestill)
Hedmarktoppen (Bestill)