Hotell på Kongsvinger

Hotell i Kongsvinger
Herregården Skansgården Kongsvinger

Hoteller på Kongsvinger

Herregården Skansgården Kongsvinger (Bestill)
En herregård fra 1700-tallet på ca. 1 100 m2, restaurert av Arnstein Arneberg. Beliggende i naturskjønne og fantastiske omgivelser, på en stor privat eiendom med 1 km strandlinje til Vingersjøen. Fra boken "Vakre Gårder" siteres det; "Med vidt utsyn over Vingersjøen og skogkledt åsland, troner den skinnende hvite Skansgården som et monumentalt punktum. Vakrere beliggenhet finnes knapt"
I Festsalen er det plass til 80 personer og egner seg godt til konferansesal for opp til 50 personer.Stuene kan brukes til salonger og grupperom.

Vinger Hotell & SPA (Bestill)
Vinger Hotell & SPA er et forretningshotell med store kurs- og konferansefasiliteter. Beliggende i en privat park sentralt, men tilbaketrukket på en høyde i Kongsvinger. Vi har lange tradisjoner med et godt kjøkken, og våre dyktige og godt kvalifiserte medarbeidere er kjent for sin punktlighet og service med stor yrkesstolthet.
Kun 50 minutter fra Oslo og 45 minutter fra Gardermoen! Hotell Herregård SPA Aktiviteter Golfsenter Galleri 14 000 dekar eget Jaktterreng m.m.