Fly København

København
Fly til København


Reise til København

SAS
Fly med SAS til København fra Stavanger, Oslo, Ålesund, Trondheim og Bergen. Sjekk SASs lavpriskalender. for best pris.

Widerøe
Widerøe fra Kristiansand, Torp og Kristiansand. Kjøp billetter direkte fra Widerøe

Supersaver
Komplett nettbasert reisebyrå, her kan du bestille hotellrom, leiebil eller flybilletter, og diverse pakkeløsninger. Også flybilletter fra "distriktene" til Oslo.


Mer reiserelatert

Hotell i København

Om København
I København er provinsbyens sjarme blandet med storbyens pulserende liv. Opplev f.eks. det hyggelige Nyhavn på en sommerdag, eller gå på shopping nedover Strøget om vinteren når butikkene stråler om kapp, med alt sin julepynt.

I den indre by merker man pustet fra fortiden, når man beveger seg rundt mellom byens gamle bygninger omkring Magstræde, Gammel Strand og Christiansborg. Her er du helt innpå historien - og på Danmarks Nationalmuseum, som byr på spennende utstillinger om Danmarks historie.

København er mer enn Tivoli og Den lille Havfrue. Byen syder av kunst, mote og teater, så det er bare å ta for seg av rettene. Du bør heller ikke gå glipp av utsikten over byen fra toppen av Rundetårn, ta barna med i Københavns Zoologiske Have, eller hva med en aften i teateret, etterfulgt av en deilig middag på en god restaurant? Det er massevis av muligheter for å gå på opdagelsesferd i den store lille byen.

Flights Oslo Copenhagen (Eng. versjon)